Home » Reisorganisaties 

Reisorganisaties rondreizen

Start je zoektocht naar de beste reisorganisatie voor jouw droomrondreis hier. Bekijk en vergelijk alle reisorganisaties per reissoort. Het aanbod aan rondreizen van touroperators is zeer divers. Afhankelijk van je reiswensen ga je op zoek naar je ideale reis en bestemming. Kies ook voor de zekerheid van een pakketreis bij een minimaal bij de SGR aangesloten reisorganisatie. Uw complete rondreis is zo verzekerd tegen financieel onvermogen van de reisorganisatie. Los geboekte vliegtickets zijn altijd uitgesloten van SGR garantie. Voor andere losse onderdelen zoals hotels en autohuur is er garantie mits het bedrijf waar u boekt is aangesloten bij het SGR. Let dus bij het boeken van losse reisonderdelen altijd goed op de zekerheden, betalings- en annuleringsvoorwaarden van de betreffende reisorganisatie.

WTC.nl WordTicket Center

Ben je op zoek naar een goedkope vliegticket voor je rondreis? WTC biedt vliegtickets wereldwijd. Vergelijk handig alle luchtvaartmaatschappijen en low-cost airlines. Maak tevens je rondreis compleet met een huurauto en hotelnachtingen. WTC is ook aangesloten bij het IATA.

Aangesloten bij:

Reissoorten:

Fly-drives, Losse tickets en accommodaties

Van Verre Reizen

Dit familiebedrijf heeft een passie voor verre reizen. Ze stellen alles in het werk om uw ideale reis samen te stellen. De specialisten van Van Verre gaan net een stapje verder om uw droomreis te verzorgen. Bestemmingen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Aangesloten bij:

Reissoorten:

Familierondreizen, Individuele rondreizen, Maatwerkreizen en bouwstenen

TUI Reizen

Tui maakt onderdeel uit van het grootste reisconcern ter wereld. In Nederland kent het via Arke een geschiedenis van ruim 80 jaar. Tui kent dan ook prima de weg in de wereld. Naast zonvakanties kun je bij Tui terecht voor prachtige rondreizen.

Aangesloten bij:

Reissoorten:

Eilandhoppen, Groepsrondreizen, Individuele rondreizen

Tenzing Travel

Tenzing Norgay was de gids en sherpa die Sir Edmund Hillary begeleidde bij zijn beklimming van de Mount Everest. Tenzing Travel (voorheen Kuoni) wil graag uw gids zijn bij uw rondreis naar één van de vele verre bestemmingen wereldwijd.

Aangesloten bij:

Reissoorten:

Camperrondreizen, Groepsrondreizen, Individuele rondreizen, Maatwerkreizen en bouwstenen

SNP Natuurreizen

Heerlijk de natuur in en altijd actief. Weg van de massa met SNP natuurreizen. Onder de vlag van de ANWB verzorgd SNP natuurreizen rondreizen naar de leukste bestemmingen wereldwijd. Reisthema’s zijn onder andere (berg)wandelen, fietsen, vogels kijken, outdoor en natuurcruises.

Aangesloten bij:

Reissoorten:

Familierondreizen, Groepsrondreizen, Individuele rondreizen

Sawadee

Sawadee organiseert al ruim 35 jaar avontuurlijke groepsreizen. Ruim 250 reizen naar vele beste bestemmingen wereldwijd. Ervaar je bestemming door in contact te komen met de plaatselijke bevolking. Groepsreizen van Sawadee bieden je ook veel individuele vrijheid.

Aangesloten bij:

Reissoorten:

Familierondreizen, Groepsrondreizen, Singlerondreizen

Riksja Travel

Individuele rondreizen naar 48 bestemmingen wereldwijd. Europa, Afrika, Azië. Zuid- en Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Oceanië. Reizen op maat met behulp van bouwstenen. Maak jouw ideale droomreis met de reisspecialisten van Riksja Travel. Bekijk ook de speciale familiereizen.

Aangesloten bij:

Reissoorten:

Familierondreizen, Individuele rondreizen, Maatwerkreizen en bouwstenen

Pharos Reizen

Met Pharos reizen ontdek je de mooiste plekjes van Europa. Prachtige autorondreizen, fly drives of een heerlijke fietsvakantie. Met z’n tweeën of met het hele gezin in alle vrijheid het avontuur tegemoet. Je boekt het voordelig bij Pharos reizen onder de vertrouwde vlag van de ANWB.

Aangesloten bij:

Reissoorten:

Familierondreizen, Fly-drives, Individuele rondreizen

Fundadore Travels

Fundadore is dé Italië specialist bij uitstek. De liefde en kennis voor dit prachtige land vind je terug in het uitgekiende aanbod rondreizen. Sfeervolle  accommodaties waaronder agriturismo’s naar bestemmingen op het vasteland  van Italië en de eilanden Sicilië en Sardinië. Boek nu je (maatwerk) rondreis!

Aangesloten bij:

Reissoorten:

Fly-drives, Individuele rondreizen, Maatwerkreizen en bouwstenen

Eilandhoppen op maat

Heerlijk ontspannen met de ferry van het ene zonovergoten eiland naar het volgende mooie eiland hoppen.  Dit is dé ideale manier van rondreizen voor de specialisten van Eilandhoppen op maat.  Rondreizen naar diverse bestemmingen in Griekenland en de Canarische eilanden. Standaardreizen of op maat samengesteld.

Aangesloten bij:

Reissoorten:

Eilandhoppen, Individuele rondreizen

Kras Reizen

Stap in een andere wereld. Laat je meenemen naar de mooiste plekjes op aarde tijdens een rondreis met Kras reizen. Naast individuele en groepsrondreizen naar verre bestemmingen biedt Kras busreizen en autorondreizen binnen Europa. Met bijna 100 jaar ervaring is jouw reis in vertrouwde handen.

Aangesloten bij:

Reissoorten:

Fly-drives, Groepsrondreizen, Individuele rondreizen, Singlerondreizen

Fox Verre Reizen

Fox is de verre reizen specialist van de ANWB. Het aanbod van Fox omvat vele bestemmingen wereldwijd. De rondreizen kennen een zeer scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Door de keuze voor wat luxere hotels en vervoer is het comfort relatief hoog te noemen. Reizen met een harde koffer noemt men dat.

Aangesloten bij:

Reissoorten:

Familierondreizen, Groepsrondreizen, Individuele rondreizen, Singlerondreizen

Djoser Reizen

Djoser organiseert al 35 jaar groepsreizen met veel vrijheid om er zelf op uit te trekken. Rondreizen in kleinschalige groepen tot maximaal ca. 20 personen met deskundige reisleiding. Uitgekiende reisprogramma’s met oog voor de wereld. Laat je meenemen naar de mooiste plekjes van de wereld met Djoser.

Aangesloten bij:

Reissoorten:

Eilandhoppen, Familierondreizen, Groepsrondreizen