Rondreis Amerika

Hier vind je alle reisorganisaties met geheel verzorgde groepsreizen door de USA tot aanbieders van individuele fly drive reizen op maat door Amerika. De keus is aan jou: of een geheel verzorgde groepsreis of een fly drive met motels en lodges op maat.

Een rondreis Californië met de Grand Canyon in Arizona en reizen door Florida zijn bijzonder populair. Ook wandelreizen in de nationale parken rond Las Vegas en trips naar New York zijn populair bij de Nederlandse reiziger.

In het najaar is een reis door New Engeland aan de Noord-Oost kust een echte aanrader. In deze periode kun je genieten van de pracht van de verkleurde herfstbladeren. New England omvat staten zoals o.a. Maine, Massachusetts, Connecticut en New Hampshire. Bezoek wereldstad Boston, ontdek alles over de Pilgrimfathers op Cape Cod  of eet heerlijke kreeft in Maine!

De reismogelijkheden naar Amerika vanuit Nederland zijn vrijwel onbegrensd. Met rechtstreekse vluchten en snelle overstapmoglijkheden naar vele steden in  heel Amerika is het vrij eenvoudig om je rondreis geheel naar eigen wens samen te stellen. Nederlands reisorganisaties bieden een keur een individuele en groepsrondreizen naar de USA. Naast fly drives met huurauto kun je ook eens een camperrondreis overwegen.  Naast relatief voordelige pakketten kun je ook kiezen voor zogenaamde bouwstenen waarbij je kleine stukjes van je reis naar keuze aan elkaar knoopt zodat je rondreis of fly drive Amerika echt op maat is.

Skyline New York, Amerika gezien vanaf Brooklyn Bridge

Amerika in het kort

Vlag: Vlag Verenigde Staten

Hoofdstad: Washington D.C.

Inwoners: 326,6 miljoen

Oppervlakte: 9.826.675 km² (231 x NL)

Valuta: Amerikaanse dollar

Religie: Christelijk

Bestuurlijk: Constitutionele republiek

Talen: Engels

Tijdsverschil zomer: - 6 uur (New York)

Tijdsverschil winter: - 6 uur (New York)

Reis vliegtuig: 

Reis auto:  km