Venezuela

Wie van avontuur houdt maakt een groepsreis of maatwerk rondreis door het onbekende Venezuela. Deze bestemming vergt wel enige reisvoorbereiding maar is zeker niet onmogelijk.

Uruguay

Uruguay is een relatief onbekende bestemming voor een rondreis in Zuid Amerika. Toch biedt het land een leuke hoofdstad, de top badplaats Punte Del Este en het backpackers paradijs Colonia del Secramento. Bekijk de kaart voor populaire routes door Uruguay en reisroutes door de rest van Zuid Amerika. Alle hoogtepunten en reisaanbieders van groepsreizen vind…

Suriname

Ontdek de jungle van Suriname tijdens een groepsreis of maatwerk rondreis. Ook de hoofdstad Paramaribo is zeker de moeite waard tijdens deze tropische reis door het onbekende Suriname. Zoom in op de kaart voor mogelijke reisroutes en alle hoogtepunten van je rondreis door dit tropische land vol jungle en cultuur.

Peru

Maak tijdens je rondreis door Peru kennis met de Inca cultuur. Verder kan je tijdens een groepsreis of maatwerk rondreis door Peru zonnen op de stranden van Lima, tours vanuit de oude hoofdstad Cuzco maken en Canyonactiviteiten in Arequipa ondernemen. Peru is absoluut een van de leukste landen van Zuid Amerika. Raadpleeg de plattegrond voor…

Ecuador

Een rondreis door Ecuador is meer dan een trip langs indianendorpen, de Galapagos Eilanden en kuststeden. Tijdens je groepsreis of maatwerk reis door Ecuador maak je ook fraaie jungletochten en reis je door naar bijvoorbeeld Peru voor meer avonturen in Zuid Amerika.

Colombia

Een van de top bestemmingen van het continent Zuid Amerika is een rondreis door het onbekende Colombia. Bezoek hightlights als Bogota en de badplaats Cartagena aan de kust. Begin je maatwerk rondreis, groepsreis of backpack vakantie Zuid Amerika hier.

Brazilië

Brazilië biedt toeristen meer dan badplaatsen aan de kust. Maak een rondreis langs topsteden als Rio de Janeiro en Sao Paulo. Voor echt avontuur boek je een groepsreis of maatwerk reis inclusief tour naar de Amazonejungle rond Manaus. Andere leuke stops voor een rondreis zijn Ilha Grande en de verlaten Pampas.

Bolivia

Een groepsreis of maatwerk rondreis door Bolivia is echt genieten. Ook al is het land arm en primitief, toch kan je hier heerlijk goedkoop rondreizen. Highlights zijn de zoutvlaktes van Uyuni, de mijnsteden Potosi en Copacabana aan het Lake Titicaca. Bekijk hier aanbieders van groepsreizen, populaire reisroutes voor backpackers en alle hoogtepunten van het land.

Antarctica

Ontdek de witte schoonheid van Antarctica tijdens een cruise vakantie. Reis via Ushuaia in het Zuiden van Argentinie met luxe boot langs alle highlights. Reizen naar de Zuidpool beginnen hier. Alle aanbieders, routes en highlights op een rij.